Ik en (m’n) werk – (misschien wel júist nu!)


Hoe sta ik eigenlijk nu in m’n werk? Of in mijn team? Of in de organisatie?
En wat is er nodig? Ontwikkeling, verandering, reset of transformatie?

Jan Jacob Stam en Dees van de Hoef nemen je twee dagen mee op reis.

Hoe sta ik in mijn werk? Hoe ben ik in mijn werk? Hoe beweeg ik in mijn werk? Heeft het werk mij of heb ik het werk? Is er energie en inspiratie nodig? Hoe verhoud ik me nu tot m’n werk?

Heb je ook dit soort vragen die af en toe in je opdoemen?

Ben ik prettig op mijn plek? Ben ik aan het ingroeien? Wil zich iets ontwikkelen? Hoe verhoudt mijn werk zich tot wat leven van mij wil? Hoe verhoudt werk zich tot mijn potentieel? Helpen mijn patronen – dat wat ik zo goed ken – me nog of beginnen ze me te begrenzen? Zijn er loyaliteiten of onbewuste beloftes die ik ooit gedaan heb die me meer vasthouden dan de beweging die ik in me voel?

Het klinkt raar, maar als je systemisch naar dit soort vragen kijkt, ben je ‘in goede handen’. Want systemen zijn zoals ze zijn. Ze ‘vinden’ niks. Ze hebben geen oordelen over je. Je kunt vrijelijk onderzoeken waar je staat. Exploreren, experimenteren, met vragen, opstellingen doen en je laten verrassen wat de antwoorden zijn. En je kunt begrijpen hoe het komt dat je staat waar je staat. Zonder druk. Met zicht op ruimte.

Inzicht én uitzicht!

Dat krijg je in de tweedaagse workshopIk en (m’n)  werk, team of organisatie’.
Dit is een tweedaagse reis of avontuur met maximaal 11 deelnemers.

De reis begint met het voor je zelf invullen van de survey van TeamConnect. Dit is een vragenlijst waarmee je direct aan de slag gaat in relatie tot je werk. Die geeft je al een boel stof tot nadenken!

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de workshop zullen we vooral opstellingen en systemische interventies doen met elk van de deelnemers. Met 11 deelnemers is iedereen in de gelegenheid om haar of zijn vraagstuk in te brengen.

De workshop wordt begeleid door Dees van de Hoef en Jan Jacob Stam. Zij vullen elkaar goed aan in het helpen ontdekken van systemische inzichten en het verkennen van uitzichten.

Naast werken aan de vraagstukken van deelnemers is het ook mogelijk dat we oefeningen doen in kleinere groepen.

En ook: wat is deze workshop niet?

Deze workshop neemt geen verantwoordelijkheden van jou over. Deze workshop laat je in je volle verantwoordelijkheid. Liefdevol meedogenloos. Het is aan jou wat je na de workshop doet met je inzichten en nieuwe bewegingen.

Praktisch:

Data:                    11 en 12 februari 2021
Waar:                   De 3 Essen in Middelbert
Prijs:                     € 390,- (vrij van BTW) inclusief koffie, thee, lunch en fruit.

Maximaal 11 deelnemers.

Je bent meer dan welkom, met alles waar je vandaan komt, alles wat je meebrengt en datgene waar het heen wil gaan.

Aanmelden:

Voel je dat je hier bij moet zijn? Meld je dan aan!  

Je wordt doorgeleid naar Eventbrite. Daar vind je verdere instructies voor de aanmelding en betaling. Als je vragen hebt hierover, mail of bel ons dan!

Vragen of twijfels?

Twijfel je of dit iets is waar je bij moet zijn? Je kunt altijd bellen om te overleggen. Je kunt ons bereiken op 0594 – 23 5000 of 06 – 10 89 53 44 (Dees van de Hoef)