TeamConnect

 

TeamConnect is een hele krachtige online tool. Die je in in korte tijd diepgaand en heel trefzeker inzicht geeft in de onbewuste factoren die een team succesvol en effectief maken. Zonder poespas, direct toepasbaar.

Met TeamConnect loop je een ‘risico’, namelijk ‘het monster in de bek kijken’. Nou is het grote voordeel: zodra je bereid bent om dit te doen, wordt het monster vriendelijk en hanteerbaar.

TeamConnect maakt de essentie van je team – inclusief de blinde vlekken – vlot, liefdevol en oordeelloos inzichtelijk.
En: TeamConnect laat je vooral ook zien waar ongebruikt potentieel voor het oprapen ligt. En uiteraard hoe je daarmee aan de slag kunt!

Naast inzicht levert TeamConnect je ook uitzicht! 

Simple, Clear and Effective

We hebben TeamConnect ontwikkeld omdat we er van overtuigd waren dat we alle inzichten en ervaringen die we hebben opgedaan in de afgelopen 20 jaar in teams en organisaties konden combineren in één online tool. Een tool die helpt om op een uiterst effectieve, laagdrempelige manier met een andere blik naar je team te kijken en inzichten op te doen. Die je gegarandeerd verder helpen.

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor jouw team kunnen doen? Mail of bel ons voor een afspraak. Live, of via Skype, Zoom, Whatsapp.

Wij zijn TeamConnect:  Dees van de Hoef en Jan Jacob Stam

Kijk voor meer info op onze websitewww.teamconnect.global

deesvandehoef@teamconnect.global – 0031 594 235000
janjacobstam@teamconnect.global – 0031 594 235000

TeamConnect

‘LIVE’: de super eenvoudige

online opstellingen tool

De tool is heel eenvoudig aan te schaffen voor slechts 15 euro per maand inclusief BTW.

JA, ik wil LIVE!